Om bildene

Teknikk

Bildene er hovedsakelig laget av glassbiter som er limt på malt bakgrunn, men jeg bruker også materialer som stein, smykkedeler, sølvtråd osv. Dette er min egen teknikk og må ikke forveksles med glassfusing. Motivene er bygd opp rundt glassbiter, noe som gjør hvert bilde unikt.


Jeg lager passepartout og rammer, og står for hele innrammingsprosessen selv.


Motiver

Bildene skildrer hverdag og fest gjerne i spedd litt humor. Motivene er viktige, men også titlene. Noen ganger kommer titlene først, og noen ganger motivene.


Størrelse

Bildene er fra 11x12 cm, men jeg lager også større bilder. Disse er ikke til salgs i nettbutikken, men kan sees og kjøpes i forskjellige utsalgsteder. For tiden er noen utstilt på Klæbu Tannklinikk i Klæbu sentrum. Det er også mulig å se noen av de i verkstedet mitt i Klæbu, ta kontakt for å avtale et besøk. Jeg har også noen bilder på Galleri Empati på Brekstad

.

Sammensetninger

Bilder fra samme serie kan settes sammen i en ramme og passepartout som en serie. "Vi to" serien er spesielt godt egnet til dette, og slike sammensetninger er et populært valg til bla. bryllupsgaver.


Disse bestilles gjennom kontaktskjemaet. Skriv hvilke bilder du ønsker skal være med, og så tar jeg kontakt med et tilbud.


Spesialbestillinger

Jeg kan lage motiver som er skreddersydd til forskjellige anledninger, basert på informasjon fra deg. Eksempler på dette er bryllup, bursdag og lignende. Bruk kontaktsiden for en uforpliktende prat eller idemyldring.

Rettighetene til alle bilder vist på glassbilder.no er eid av Unni Woldvik. Kopiering og annen reproduksjon er ikke tillatt uten godkjenning. Personvern og sikkerhet