Biografi

Unni Woldvik

Jeg har jobbet aktivt med billedkunst siden 1985. I denne tiden har jeg produsert og solgt tusenvis av bilder, med motiver fra naturen, hjembygden min Klæbu, huslige temaer samt dels abstrakte bilder. Jeg har jobbet med akvarell, olje, acryl, aqua oil, tekstil, cernit, naturmaterialer, glass og en mengde andre teknikker.


Min første salgsarena var martna på torget i Trondheim, hvor jeg solgte akvareller, og siden har det gått slag i slag med utstillinger, messer, samt private og offentlige oppdrag.


Separatutstillingen «Noe for enhver» arrangerte jeg i 1997 på stabburet i mitt barndomshjem. Dette var en gammel drøm som det tok meg og familien to år å realisere.


I 1991 var jeg med og stiftet «Klæbu Malerklubb», hvor jeg har vært leder i flere år. I tillegg har jeg jobbet som designer for Brødrene Flaarønning, hvor jeg har utviklet den kjente Røsslyngserien i keramikk, samt utallige souvernirartikler.


Bildene blir satt sammen av nøye utvalgte glassbiter, maling, en mengde kreativitet, samt noen hemmelige ingredienser. Mitt første glassbilde tok form da et av mine vakre blå vinglass falt mot gulvet og knustes. Ut av bitene ble min første fusjon av glass og billedkunst skapt, og i dag henger eksemplarer av disse i hundrevis av hjem i innland og utland.


Tidligere utstillinger

Cafe Petit Paris

Moss


Galleri Ene

Sarpsborg

Galleri Havblink

Bulandet


Galleri Rosendal

Rosendal

Cooperhuset

Balestrand


Galleri Krydder

Sogndal

Austevoll


Biblioteket

Rindal

Ørlandet


Skaun Kunstforening

Skaun

Galleri Bølgeblikk

Hitra


Folldal

Osen


Galleri Bjørkhov

Selbu

Livet er... en morgenstund

Rettighetene til alle bilder vist på glassbilder.no er eid av Unni Woldvik. Kopiering og annen reproduksjon er ikke tillatt uten godkjenning. Personvern og sikkerhet